Επέτειος 25η Μαρτίου : πως θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις

Ημερομηνία

Διαδωστε το

Facebook
Email

          Σύμφωνα με εγκύκλιο που  απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου ( υπ. αρίθμ. Φ1/31401/Δ2/18-03-2022 ), οι εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα έχουν ως εξής :

  • Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά 8:00′ – 8:15′ και θα αποχωρήσουν μετά τη λήξη της 1ης Διδακτικής ενότητας, δηλαδή 9:40.

            Κατά τη διάρκεια της παραμονής των μαθητών/τριών στο σχολείο θα συμμετέχουν σε                εορταστικές εκδηλώσεις στις τάξεις τους.

         Οι μαθητές/τριες που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα συμμετέχουν στις               εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους/τις άλλους/ες μαθητές/τριες.

  • Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 οι μαθητικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (δηλαδή φοράμε μάσκα σε όλες τις εκδηλώσεις, ενώ την αφαιρούμε κατά τη διάρκεια της παρέλασης, εφόσον τηρούνται οι αποστάσεις)

Περισσοτερα
νεα & ανακοινωσεις